Fundering schroef palen

Funderen op minimale oppervlaktes?
DVG heeft de oplossing!

Beperkte werkruimte voor jouw verbouwing, renovatie of uitbreiding? Dan ben je bij DVG Funderingstechniek aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het werken in kleine ruimtes op minimale oppervlaktes. Wij heien en boren stalen buispalen en wij installeren ook schroefinjectie palen met grout.
Wij zijn in staat de meest specialistische werken uit te voeren. Denk hierbij onder andere aan renovatie van bedrijfsvloeren en het installeren van palen langs belendingen.
Ook kunnen wij uw project uitvoeren in beperkte ruimtes met een doorgang  al vanaf 85 cm breed en een minimale werkhoogte van 1,90 cm. 

Met onze vakbekwame kennis en jarenlange ervaring ben jij verzekerd van gedegen advies en een betrouwbare partner. Meer informatie of een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. 

DVG Funderingstechniek werkt nauw samen met de gespecialiseerde bedrijven Hylkema, Bufix, Drukpaal.nl en Jacbo. Door deze samenwerking kunnen wij elke uitdaging aan.

De schroefinjectiepaal is een paal welke op trillingsvrije en grondverdringende wijze wordt geïnstalleerd door middel van toevoeging van grout. Hierdoor wordt een relatief groot draagvermogen gecreëerd. Dit systeem is uitstekend toepasbaar bij projecten waar geen heitrillingen mogen vrijkomen en een grondverdringend systeem vereist is.
Tegenwoordig is het wenselijk om alleen maar deze techniek toe te passen voor bv. uitbouw, huizen, kelders.

DVG Funderingstechniek werkt met gecertificeerde bedrijven.  Vakwerk, veilig werken,  mens en milieu hebben we hoog in het vaandel!

Bij DVG funderingstechniek bent u verzekerd van betrouwbaar en bekwaam advies voor de uitvoering van uw opdracht/project.
Wij zijn u graag van dienst.