Tiny huizen 2023

Wij zijn leverancier van Tiny houten huizen

Onze houten huizen zijn ontworpen om een ​​eenvoudige montage te vergemakkelijken. Dit type constructie is de ideale optie als u op zoek bent naar een snelle en functionele huisvestingsoplossing, of het nu bedoeld is als uw hoofdwoning of als u van plan bent een nieuwe alternatieve woonruimte te creëren. Bovendien maakt de massaproductie van componenten houten huizen betaalbaarder en ook het gemakkelijkst te bouwen. Onze producten gebruiken gecertificeerd hout van de beste kwaliteit en hebben niets te benijden aan die van traditionele constructies.

Wij leveren een uitgebreide catalogus van robuuste en betrouwbare houten huizen en schuren voor een breed scala aan doeleinden: van veilige opslagruimtes tot ruimere woonhuizen. Houten schuren kunnen worden gebruikt als comfortabele primaire of secundaire woningen, waardoor u extra ruimte krijgt voor verschillende activiteiten en voertuigen veilig en gemakkelijk worden beschermd. Of u nu een trendy werkplaats of kantoorruimte nodig heeft, een gezellige plek voor uw familiebijeenkomsten, een beveiligde garage, een magazijn of een geïsoleerd woongebouw om het hele jaar door comfortabel te wonen, wij hebben de perfecte oplossing voor u!

ELON tuinhuis (SIP panelen, geïsoleerd), 6×5 m, 30 m²

Sinds 2011 heeft Pineca met succes tienduizenden geprefabriceerde houten gebouwen geleverd aan klanten in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje. Een dergelijke ervaring stelt ons in staat om zelfs de meest voortreffelijke behoeften van onze klanten volledig te begrijpen. Onze belangrijkste commerciële troeven liggen in de veeleisende kwaliteit van onze producten en de garantie van een eerlijke prijs.

We begrijpen perfect de afmetingen van deze aankoop en de verantwoordelijkheid die het met zich meebrengt, dus als u overweegt een houten huis te kopen, aarzel dan niet om dit met ons te delen. Wij begeleiden u graag door het proces en stellen de meest geschikte optie voor u voor. We zijn er zeker van dat zulke positieve beoordelingen van onze klanten ervoor zorgen dat u onze klantenservice en ons hoge niveau van ervaring in het veld nog meer gaat vertrouwen, waardoor u voor ons kiest als uw vertrouwde leverancier.

We hebben een breed assortiment van producten variërend van kleine tuinhuisjes tot grotere houten huizen. Hoewel je deze modellen eenvoudig zelf kunt bouwen, is het misschien een goed idee om er nog een extraatje aan toe te voegen: de montageservice. Je zult het vooral handig vinden als de constructie complexer is of als je geen zin hebt om je vrije tijd eraan te besteden.

Wij bieden de volgende extra mogelijkheden voor uw product: 
• betonnen sokkel / houten sokkel
• montageservice
• metalen dak met pannen
• sanitair
• elektriciteit
• behandeling
• meubelmontage
• schilderen

Hoe wordt de prijs berekend?

• De prijs hangt af van transportkosten, evt. montage, vergunningen, extra afwerkingen, fundering etc. en het model: sommige zijn complexer dan andere, ze vereisen meer stukken of meer hout voor hun constructie. Onze verkoopmanager zal u de montagekosten per mail sturen wanneer u contact met ons opneemt.

Wie gaat de dienst verlenen?

•  Wij hebben diverse partners dat thuis is in het opbouwen van dit soort huizen. Daarnaast biedt de montageservice 2 jaar garantie.

Hoe lang duurt de montage?

• De montage duurt doorgaans 1-3 dagen voor kleine tot middelgrote constructies (tot 25 m²), en tot enkele weken voor grotere constructies (150 m²). Elk geval is anders en de montagetijd kan variëren afhankelijk van factoren zoals de complexiteit van het product, de gekochte accessoires, enz.

Hoe kan ik me voorbereiden op de montage?

• U dient een dag te kiezen waarop u aanwezig kunt zijn
• Zorg ervoor dat uw evt. vergunningen in orde zijn en aanwezig 
• Zorg dat er toegang is tot water, elektriciteit en toiletten en ruimte om de materiaal te verwerken
• Voor een model groter dan 4m is een steiger nodig, en dit kan ook nodig zijn volgens de lokale regelgeving 
• Materialen mogen niet meer dan 15m geplaatst zijn van de fundering van het gebouw

De voordelen van houten huizen

Houten huizen worden zeer gewaardeerd en worden door veel mensen over de hele wereld vaak gekozen als permanente of tweede woning vanwege hun milieuvriendelijkheid, duurzaamheid, mooie uitstraling en goede betaalbaarheid. Houten huizen zijn gemaakt van langzaam groeiend naaldhout van uitstekende kwaliteit en bieden een hoge mate van natuurlijke thermische isolatie. U kunt ook kiezen voor een extra geïsoleerde uitvoering door te kiezen voor een dubbelwandige constructie (44 + 44 mm) met daartussen hoogwaardig isolatiemateriaal. Wanneer ze extra thermisch geïsoleerd zijn, bieden deze houten huizen een extreem hoge energie-efficiëntie, waardoor u de verwarmingskosten in uw huis aanzienlijk kunt verlagen.

Bovendien zou het vrij moeilijk zijn om een ​​duurzamer, milieuvriendelijker en veiliger bouwmateriaal te vinden voor zowel het milieu als u, dan hout. Evenzo zorgt een efficiënte constructie van geprefabriceerde houten huizen met messing en groef voor de lange levensduur en de stevigheid van het gebouw. Leef, adem, geniet van de frisse lucht en vergeet de grote verscheidenheid aan giftige bouwmaterialen die vaak worden gebruikt in het normale bouwproces. Maak van je huis een veilige plek om te wonen!

Een grote verscheidenheid aan geprefabriceerde houten huizen in Pineca.es

Bij Pineca streven we ernaar om prachtige houten huizen aan te bieden die zich aanpassen aan de veelzijdige behoeften en eisen van onze klanten. Daarom hebben we een grote verscheidenheid aan verschillende prefab houten huizen voor u geselecteerd waaruit u kunt kiezen: enkele huid (44 mm of 66 mm wanddikte) en dubbele huid (44 + 44 mm geïsoleerde dubbelwandige constructie). , met 20 – 130 m² interieur ruimte. Als u op zoek bent naar een geprefabriceerd houten huis met één of twee verdiepingen met een groot terras, of een huis met een mooi balkon met uitzicht op uw faciliteiten, wij kunnen het u bieden!

Houten huizen zeer betaalbare prijzen

De goedkope prijzen van onze prefab houten huizen maken ze tot een uiterst betaalbare oplossing. Bovendien kunnen onze prefab blokhutten eenvoudig zelf worden geïnstalleerd: kant-en-klare sets komen veilig en gemakkelijk aan, goed verpakt, samen met alle benodigde hardware en montage-instructies. Dit maakt het hele bouwproces nog betaalbaarder omdat u extra kosten kunt besparen door uw eigen spannende project te maken!

Als u advies nodig heeft over de installatie van een blokhut, staat ons vriendelijke team van professionals altijd klaar om u door dit proces te begeleiden. Hoewel het niet moeilijk is om de constructie als doe-het-zelf project in elkaar te zetten, kunt u altijd de montageservice aanvragen als u dit niet zelf wilt doen.

Welk houten huis kopen: type, maat, stijl, ontwerp?

Door hun mooie esthetiek worden onze houten huizen zeer gewaardeerd door liefhebbers van klassieke architectuur, en gewoonweg onmiskenbaar. Om echter ook tegemoet te komen aan de behoeften van liefhebbers van hedendaagse stijl, hebben we iets modernere architecturale voorstellen geselecteerd. Voor uw comfort bieden wij verschillende charmante modellen van houten huizen van 40 m² tot 100 m², met 2 tot 5 kamers om uit te kiezen. Bovendien, als je het hele jaar door van een comfortabel leven thuis wilt genieten, is het ten zeerste aan te raden om een ​​geïsoleerde versie te kiezen in plaats van een normale.

Wij staan ​​altijd klaar om uw persoonlijke visie van een houten huis werkelijkheid te maken, dus als u niet precies kunt vinden wat u zoekt, kunnen we een oplossing op maat voor u creëren. Of u nu geïnteresseerd bent in veranderingen in het huisontwerp, extra functies of een volledig uniek architectonisch ontwerp, wij kunnen u helpen!

Compact houten prefab huis voor werken op afstand, rust en functionele opslag

Terwijl onze grotere prefab blokhutten speciaal zijn ontworpen voor residentiële doeleinden, kunnen de betaalbare compacte blokhutten van 20-40 m² u zoveel andere gebruiksmogelijkheden bieden. Als je een plek nodig hebt om op afstand te werken, je hobby’s na te jagen, leuke barbecuefeestjes te organiseren, een natuurlijk verlichte fitness- of kunststudio te creëren of gewoon op te slaan wat je nodig hebt, dan ben je hier aan het juiste adres!

Onze houten huizen Onze houten huizen worden met liefde en precisie vervaardigd, altijd met de klant in het achterhoofd. Zo zijn alle aspecten van interne en externe distributie afgestemd op uw interesses. Als u zich nog in de beginfase van uw woningselectieproces bevindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en advies. We hebben al meer dan tien jaar te maken met geprefabriceerde blokhutten en kunnen u uitstekende informatie uit de eerste hand geven!

Kit houten huis: ervaar het plezier om met je eigen handen te bouwen!

Wil je ten volle genieten van de beleving van een prefab houten huis? Denk dan niet lang na en bouw hem zelf! Ons doel is om een ​​snel en eenvoudig bouwproces te garanderen met een gedetailleerde handleiding om u te begeleiden bij het bouwen van uw huis. Ook als u tijdens het bouwen vragen heeft, staan ​​wij altijd voor u klaar.

Als het idee om het huis met je eigen handen te bouwen echter te moeilijk is of je zorgen baart, hoef je jezelf niet te dwingen iets te doen waar je niet helemaal zeker van bent! Onze installatiepartners zorgen voor het hele proces: u hoeft ons alleen maar te vertellen dat u een professionele installatieservice nodig heeft en wij regelen het voor u.

Prefab houten bouwpakketten – voordelig en snel te monteren!

Onze prefab blokhutten worden geleverd in goed verpakte, montageklare montagesets, zodat u uw blokhut zelf kunt installeren. Kits bevatten alle benodigde onderdelen, genummerd voor uw gemak, samen met alle benodigde hardware en duidelijke montage-instructies. Zelf uw prefab blokhut bouwen bespaart geld en kan een spannende weekendactiviteit worden. We begrijpen echter volledig als u wilt dat professionals de montage van uw huis doen. Laat het ons weten en wij zorgen voor contact met een team van professionals.

Geprefabriceerd houten huis met thermische isolatie 

Als u het hele jaar door comfortabel in uw huis wilt wonen, is het verstandig om na het beoordelen van de gewenste grootte van het geprefabriceerde houten huis een betrouwbare thermische isolatieoptie te overwegen. Voor uw maximaal comfort en een aangename woonervaring gedurende alle seizoenen van het jaar, hebben onze houten huizen een dubbelwandige constructie (dubbele wanden met een luchtspouw in het midden, geïsoleerd met hoogwaardige isolatiematerialen), dubbele beglazing en deuren , evenals extra geïsoleerde plafonds en vloeren. Om uw residentiële blokhutervaring naar een hoger niveau te tillen, kunt u extra upgrades selecteren, zoals PVC-ramen en -deuren, of maatwerkoplossingen aanvragen op basis van uw exacte behoeften en wensen.

Als u meer informatie wilt over onze geprefabriceerde houten huizen, vragen heeft of uw droom houten huisproject met ons wilt verduidelijken, aarzel dan niet om ons te mailen.